Ismejeri går fra to chefer til én

Nordjysk ismejeri siger farvel til en af de to administrerende direktører.

Fremover har Mejerigaarden i Thisted, der driver Hjem Is og Premier Is, kun én administrerende direktør.

Ismejeriet har nemlig sagt farvel til det ene af direktionens to medlemmer.

Hidtil har Christian Brink og Kim Gade delt titlen som administrerende direktør, og ved siden af haft titel som henholdsvis kommerciel direktør og økonomidirektør. Nu har Mejerigaarden kun én chef, og han hedder Kim Gade Pedersen.

Christian Brink har ingen uddybende kommentarer til at han stopper hos Mejerigaarden, men vil gerne løfte sløret lidt for, hvad håbet er for beskæftigelsen fremover:

"Jeg kunne rigtig godt tænke mig at fortsætte med at arbejde med udvikling og salg af andre danske høj-kvalitets fødevarer fremover", siger Christian Brink til Landbrugsavisen, og pointere, at der ingen færdig plan ligger endnu.

I en meddelelse fra Mejerigaarden hedder det:

"Kim Gade Pedersen er udnævnt til administrerende direktør for Mejerigaarden A/S.

Mejerigaarden A/S og kommerciel direktør Christian Brink har i den forbindelse indgået en gensidig aftale, der medfører, at Christian Brink pr. 30. juni 2019 stopper som kommerciel direktør for selskabet.

Der er indgået en aftale med en ny kommerciel direktør, som tiltræder 1. september 2019. Navnet på den nye kommercielle direktør bliver offentliggjort medio august".

Det lyder videre, at Mejerigaarden: "Takker Christian Brink for den store indsats, der er ydet for selskabet og ikke mindst for de opnåede resultater".

En solrig sommer og varme temperaturer gav gode resultater hos Mejerigaarden i Thisted i 2018, hvor selskabet kom ud med et overskud på 4,9 mio. kr. efter skat mod 0,1 mio. kr. året før.

Christian Brink vil dog stå til rådighed for selskabet i en periode, indtil overdragelsen til den nye kommercielle direktør er gennemført.

 

 

Opdateret klokken 07:45 med kommentarer fra Christian Brink.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle