JCB teleskoplæsser skrider i svinget

JCB Teleskid mikser to læssemaskiner sammen i èn, og bliver verdens første skridstyrede teleskoplæsser

Landbrugsavisen-Agritechnica.

Imens de traditionelle teleskoplæssere vokser opad i størrelse, har JCB simret en spændende ret sammen i den anden ende af skalaen. Det færdige resultat blev en skridstyret minilæsser med teleskoparm, og det markant duftende navn, Teleskid.

Maskinen er en lovende kombination af den skridstyrede minilæssers kompakte mål, suppleret med teleskoparmens højere løft og længere rækkevidde. Den lille maskine der stort set kan komme frem over alt, kan med teleskopet ude, derfor løfte op til 2,25 meter. Samtidig kan den, som ingen anden skridstyret minilæsser skrabe jord op, eller løfte en palle op, en hel meter under chassis-niveauet.

Ligesom JCB`s andre skridstyrede minilæssere har den singel-arm, og lukket kabine med adgang via en traditionel dør i venstre side.

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.