Jysk kalveproducent er ny formand for kreaturforum

Det bliver Karsten Willumsen, som overtager formandsposten efter Peder Philipp i Danish Crowns kreaturforum.

Medlemmerne af Danish Crowns Kkeaturforum har i dag valgt kalveproducent og næstformand i L&F, Kvæg, Karsten Willumsen fra Sunds som ny formand efter Peder Philipp. Kødkvægsproducent Jørgen Larsen, Tårs, er ny næstformand.

Karsten Willumsen er medejer af Kjargaarden ved Sunds, som bl.a. opdrætter 3.500 slagtekalve om året.

Den nye formand går til opgaven med ydmyghed, fortæller han.

"Jeg er glad for valget og går ind til opgaven med stor ydmyghed og respekt for andelshaverne, som har vist mig deres tillid. Jeg tror på, at vi har noget at byde på fremadrettet, og derfor tror jeg også på, at vores virksomhed vil udvikle sig positivt. Vi har en opgave i at sikre oksekødets plads på danskernes middagsborde, og den ser jeg frem til at tage fat på, for vi skal have italesat alt det, vi kan på både bæredygtighed og spisekvalitet", siger Karsten Willumsen.

Foruden Jørgen Larsen får Karsten Willumsen følgeskab af Jens Lykou og Steen Nørgaard i bestyrelsen for Danish Crown Beef.

Derudover blev Ole Sørensen, Gitte Grønbæk, Hans Christian Oksbjerg, Klaus Schellerup og Mikkel Baltzer Jen-sen valgt til Danish Crowns repræsentantskab.

Karsten Willumsen er som formand for det 49-mand store Kreaturforum født medlem af bestyrelsen i både Danish Crown A/S og Danish Crown AmbA, mens Jørgen Larsen har status af observatør i bestyrelsen for Danish Crown AmbA.

Obs. artiklen er rettet kl. 15.02. Landbrugsavisen.dk havde skrevet formand for Danish Crown Beef. Det er ikke korrekt.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle