Kæmpe frølager forvandles til konferencecenter - for en dag

DLF er i år værter, når LandbrugsMedierne afholder Vækst 2017-konferencen.

Når vi på LandbrugsMedierne samler agrobranchen til Vækstkonferencen, i år d. 22. september, så skal det finde sted, hvor væksten foregår: Ude hos virksomhederne.

Sidste år omdannede vi Yaras kæmpe gødningshaller - ikke helt uden symbolik med de nye kvælstofkvoter - og i år er det DLF i Odense, der er gået med til at lade os rykke ind i deres produktionshaller.

I videoen, vi har lavet, kan du se de store haller, hvor frøene kvalitetssikres og opmagasineres, der omdannes til konferencerum og netværksmøder.

"Når vi får lov til at komme ud til en virksomhed, så har vi allerede sat scenen ved: Hvor skal jeg parkere henne? Hvor går jeg ind henne? Gud, der står rigtigt materiel her! Der er faktisk en maskine, der bliver brugt til noget reelt, som jeg skal sidde lige opad og holde konference... Så antennerne er ude på en anden måde," siger Jacob Teilmann Andersen, udviklingsdirektør ved LandbrugsMedierne.

Troels Damsgaard, adm. direktør for DLF, siger, at det føles ligesom at gøre klar til at holde konfirmationsfest.

Rådgivningsdirektør fik flot valg til byråd 23. november · 11:26

"Afdelingen bliver simpelthen rengjort fra A til Z. Det er ikke fordi, den ikke plejer at være ren og fin, men den har nok fået en tand ekstra," siger Troels Damsgaard i videoen.

LandbrugsMedierne arrangerer Vækst 2017 sammen med L&F, Dansk Agroindustri, Danish Food Cluster og Dansk Maskinhandlerforening.

Læs mere om Vækst 2017.

 

Emneord

video

Mere om temaet

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu