Kæmpe svinegård til 133 mio.kr. til salg

I/S Lyngbjerggård har sat bedriften med 957 hektar og svineproduktion til salg hos EDC.

Interessen for svine- og planteavlsbedrift I/S Lyngbjerggård mellem Bramming og Ribe er efter to dages liggetid stor, hvis man skal gå efter antal visninger af ejendommen på EDC’s hjemmeside, der mandag formiddag afslører, at 220 har været inde og kigge nærmere på ejendommen de seneste 24 timer.

Bedriften har en salgspris på 133 mio. kr. og er dermed den næstdyreste landbrugsbedrift, som er til salg for tiden.

Ifølge mægleren er der tale om en af Sydvestjyllands største landbrugsbedrifter med 957 hektar ejet jord fordelt på 775 hektar agerjord, 107 hektar marskjord og 75 hektar natur, enge og småskove.

Markplanen for i år er dog på hele 1.645 hektar og skyldes tilforpagtninger.

Til bedriften hører også en svineproduktion på 900 søer og smågrise samt kapacitet til cirka 20.000 slagtesvin årligt i ejede stalde.

Til markbruget hører en stor og moderne maskinpark, så alt markarbejdet kan udføres med egen maskiner.

Det er også værd at bemærke, at der til bedriften ikke er mulighed for opbevaring af korn/frø - og det oplyses, at hele avlen sædvanligvis afleveres på foderstoffer og indgår i byttehandel med svinefoder.

Om bedriften skriver EDC:

"En landbrugsbedrift med et stort potentiale for den virksomhedsorienterede landmand eller som et oplagt investeringslandbrug grundet det store jordareal", lyder det i salgsopstillingen.

Bedriften sælges i fuld drift - en eventuel køber kan erhverve den samlede landbrugsbedrift eller alternativt udvalgte ejendomme, som der ifølge salgsopstillingen er 16 af.

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle