Kæmpeslagteri lammet to uger mere - ansatte i forlænget karantæne

Myndighederne indfører længere karantæne for hjemsendte ansatte på Tönnies' slagteri i Rheda-Wiedenbrück.

Karantænen er forlænget to uger for de hjemsendte slagteriarbejdere på Tysklands største slagteri, det Tönnies-ejede slagteri i Rheda-Wiedenbrück. Det skriver det tyske netmedie Westfalen-Blatt.

Det er sundhedsministeriet i Nordrhein-Westfalen, der har forlænget karantænen. Forlængelsen gælder alle, der har været på Tönnies-slagteriet i Rheda-Wiedenbrück på et tidspunkt i perioden fra 3. juni og frem til og med lukningen af slagteriet 17. juni.

Karantænen gælder, uanset om personerne har været ansat af Tönnies, et vikarbureau eller en underleverandør. Karantænen omfatter også personer, der bor eller har boet sammen med en, der har været på slagteriet i perioden.

Nogle enkelte personer er undtaget fra den nye regel. Det betyder iflg. Tönnies, at 389 ansatte kommer ud af karantænen i morgen fredag. Oprindelig blev over 1.500 ansatte testet positive for corona-virus og sat i karantæne.

Ifølge Tönnies fortsætter produktion uden restriktioner på alle andre af koncernens slagterier.

Færre smittede i området

Antallet af nye smittede med corona-virus i Gütersloh-området er faldende, skriver den tyske netavis Neue Westfälische.

Mens tallet for den såkaldte 7-dages forekomst for to uger siden var 270,2 pr. 100.000 indbyggere, faldt tallet til 86 tirsdag og 78 onsdag, og dag torsdag er det 76,4.

Emneord

coronavirus

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle