Købte sin egen ø: Landmand og erhvervsmand tjener millioner

Landmand og Erhvervsmand Kurt Brusgård Poulsen er nu god for over 200 mio. kr. Han og hans familie har sans for forretning, viser nye regnskaber. Det skriver Finans.dk

Kurt Brusgård Poulsen og hans familie, der i januar købte øen Siø, samt Siøgaard med tilhørende svinestalde, tjener store millionbeløb på de landbrug og virksomheder, som familien er involveret i.

Det skriver Finans.dk

Siøgård omfatter hele øen Siø med et areal på 132 hektar, svineproduktion med 300 søer og slagtesvin og derudover 20 hektar på Tåsinge.

"Det samlede areal er således 152 ha, hvoraf 136 ha er god landbrugsjord, som er velegnet til dyrkning af specialafgrøder. Jorden er p.t. bortforpagtet," skrev LandbrugsMæglerne i opstillingen, da ejendommen var til salg.

Et nyt regnskab fra familiens holdingselskab, Familien Poulsen Holding ApS, viser, i følge Finans.dk at familien sidste år tjente 23,5 mio. kr. Det er næsten 10 mio. kr. mere end året før.

Kurt Brusgård Poulsen ejer, udover Siøgaard,  bl.a. landbruget Andekærgård med 1.400 køer på Tåsinge og selskabet Fynske Specialiteter ApS.

Sælgeren af Siøgaard var Jørgen Pedersen, hvis familie har ejet gården i knap et århundrede.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle