Karen Hækkerup træder ind i Danish Agros bestyrelse

Danish Agro har fået to nye eksterne bestyrelsesmedlemmer. Hans Damgaard, formand for Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL. blev valgt ind som repræsentant for region Sydjylland.

Tidligere direktør for Landbrug & Fødevarer Karen Hækkerup er et af to nye eksterne medlemmer af Danish Agros bestyrelse. 

Det andet  nye eksterne medlem er Anne Kathrine Steenbjerge, CEO og hovedaktionær i transportvirksomheden Ancotrans.  

"Danish Agro er en spændende virksomhed, som har været gennem en rivende udvikling. Jeg er derfor meget glad for tilliden, og jeg glæder mig til, at kunne bidrage med mine kompetencer i bestyrelsesarbejdet, siger Karen Hækkerup, der til dagliger er Generalsekretær i Unicef Danmark

Det er første gang at der er eksterne bestyrelsemedlemmer.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

På Danish Agros generalforsamling onsdag den 3. marts 2021 blev der desuden valgt tre nye medlemmer til Danish Agros bestyrelse. Ligeledes er der for nylig valgt ny medarbejderrepræsentant til bestyrelsen.

Gårdejer Heino Mølholm, Varde, modtog ikke genvalg, og i hans sted blev Gårdejer Hans Damgaard, Hejls, valgt som repræsentant for region Sydjylland i Danish Agros bestyrelse. 

"Jeg glæder mig til arbejdet i Danish Agros bestyrelse og ser frem til at være med til at videreudvikle koncernen på vegne af medlemmernes interesser. Det er et stort ansvar, og jeg vil gå ydmygt til opgaven", siger Hans Damgaard, der ved siden af sit hverv som landmand også er formand for Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL. 

Både Bestyrelsesformand Jørgen H. Mikkelsen og næstformand Hans Bonde Hansen var også på valg, og de blev begge genvalgt. 

Endelig har Danish Agros medarbejdere også for nyligt valgt en ny medarbejderrepræsentant til bestyrelsen, som blev Jens Erik Kyed, der til daglig arbejder som Driftsleder i Danish Agro.
Eksterne bestyrelsesmedlemmer

I forlængelse af generalforsamlingen blev der afholdt et konstituerende bestyrelsesmøde, hvor Jørgen H. Mikkelsen blev valgt som bestyrelsesformand. Hans Bonde Hansen og Hans Damgaard blev valgt som næstformænd i bestyrelsen. 

 


 

Faktaboks

Danish Agros bestyrelse udgøres således af følgende medlemmer:•    Jørgen H. Mikkelsen, region Sjælland Midt og Nord•    Hans Bonde Hansen, region Sjælland Syd og Lolland/Falster•    Søren Dyssemark Knudsen, region Fyn•    Hans Damgaard, region Sydjylland•    Niels Jørgen Bønløkke, region Midtjylland•    Søren Steen Smalbro, region Nordjylland•    Karen Hækkerup, Eksternt bestyrelsesmedlem•    Anne Kathrine Steenbjerge, Eksternt bestyrelsesmedlem.•    Jens Erik Kyed, Medarbejderrepræsentant

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle