Kartoffelfirma bygger nyt hovedkvarter

Første spadestik til byggeriet af Danespos nye forsknings- og udviklingsfaciliteter samt hovedkontor tages i Give mandag d. 22. januar.

Første spadestik til byggeriet af ny forædlingsstation og hovedkontor, som skal skabe rammerne for det  udviklingsmiljø, hvor der skal udvikles fremtidens kartoffelplanter tages af Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen (V) mandag d. 22. januar.

"Udviklingen i bioteknologi går særdeles stærkt i øjeblikket, og det er glædeligt og også helt essentielt for vores fortsatte forretningsudvikling, at vi får etableret et videncenter med tråde ud til resten af verdenen, som er det kommende marked for vores kartoffelsorter. Samtidig er det en fantastisk mulighed for os som virksomhed for at samle vores forskellige afdelinger og på den måde få endnu bedre mulighed for at udnytte de synergier, der ligger heri, end vi gør i dag. Vi er glade for, at vi kan forblive i Give og være en del af Vejle Kommunes stærke profil som fødevareregion", udtaler Jens Holstborg, adm. direktør i Danespo, i en pressemeddelelse.

Naturmælks omsætning spurter frem 10. december · 10:20

Med det nye byggeri kommer Danespo til at samle forædlingsdelen med resten af organisation. Det vil sige, at der både bliver bygget en forædlingsstation, nye drivhuse samt nyt hovedkontor. De nye faciliteter vil komme til at skabe rammerne for fremtidens kartoffelforædling.

"Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang, og vi er overbeviste om, at vi får skabt nogle spændende rammer for det udviklingsmiljø, som skal være medvirkende til, at vi fortsat kan være en del af at skabe fremtidens kartoffelplanter", siger Lars Næsted, direktør i Danespo.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu