Kendt folkevalgt fik stjålet to kænguruer

Det er tredje gang, at tyveknægte har stjålet kænguruer på Dyrebakken.

”Jeg er helt knust. Jeg er simpelthen så ked af det, så du drømmer ikke om det. Vi troede, de var i sikkerhed. Vi fatter det simpelthen ikke”.

Sådan lyder det fra Inger Bach, Dyrebakken ved Bjerringbro, efter at hun har fået stjålet kænguruparret Hr. og Fru. Bennett.

Og det er ikke første gang, der forsvinder kænguruer fra Dyrebakken – faktisk er det tredjegang, at tyveknægte har været ude efter de specielle dyr, som Inger og Hans Bach har haft i mange år.

Kænguru på delegeretmøde

Inger Bach var i 25 år formand for Havebrugsudvalget i Landbrug & Fødevarer, et udvalg, som stammede fra Familielandbruget. I mange år tillige skribent på havesiderne i Landbrugsmediernes blad Land og Liv.

Hun gjorde sig bemærket, da hun i 2003 havde en nyfødt kænguruunge med på Dansk Landbrugs Delegeretmøde i Herning, fordi den skulle have flaske så jævnligt, at hun ikke kunne forlade den hjemme.

Minizoo

Inger og Hans Bach har lavet deres husmandssted til en minizoo, hvor man kan møde en række forskellige dyrearter. Der kommer skoler, børnehaver og andreudflugtslystne, og ofte er der åbent for alle i efterårsferien.

Stedet kaldes dyrebakken, fordi det er en bakke, der bor dyr og de hedder Bach til efternavn.

Inger og Hans Bach har stadig to kænguruer tilbage. Hopla og Hophans. Og en hvid babykænguru. Desuden kan man se alpakaer, æsler, kaniner, egern, marsvin, fisk, katte, kanariefugle, påfugle, kalkuner, svanegæs, løbeænder og moskusænder.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle