Kendt heste-og kreaturhandler død

Heste - og kreaturhandler i Skibby, Lars Frederiksen, døde i sit hjem den 28. december. En kvinde er blevet varetægtsfængslet i sagen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den 52-årige Heste- og kreaturhandler, Lars Chr. Frederiksen, døde i hovedhuset i sit hjem, gården Kristinelund, i Skibby, den 28. december.

En 42-årig kvinde, blev onsdag af retten i Hillerød varetægtsfængslet for en uge.

Nordsjællands Politi og anklagemyndighed mener hun har tilføjet sin arbejdsgiver, heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksen, Skibby, et 5 centimer dybt stik i venstre side af ansigtet, som førte til at hans død.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Kvinden blev først anholdt tirsdag eftermiddag klokken 17.50. Indtil grundlovsforhøret i går, onsdag, har politiet hemmeligholdt, at der var sket et mistænkeligt dødsfald i Skibby mellem jul og nytår.

Kvinden ikke tiltalt for drab men for legemsbeskadigelse under særlig skærpede omstændigheder.

Lars Christian Frederiksen videreførte den forretning, hans far grundlagde i 1977 og har siden 1984, da han blev student, levet af at sælge heste og kreaturer. Han var kendt i branchen som en ærlig og sympatisk mand.

Da landbrugsavisen besøgte ham i 2015 sagde han blandt andet:

"Jeg har aldrig skammet mig over at fortælle, hvad jeg laver. Jeg lever af tilfredse kunder og jeg har da også kunder, hvor jeg har handlet med familien i tre generationer. Hos mig bliver dyrene passet med smed, dyrlæge og vaccinationer, for jeg sælger ikke en vare med fire flade dæk".

Virksomheden bedriver handel med heste og kreaturer samt kreaturtransport.

Æret på sociale medier

Onsdag aften florerede det på de sociale medier at det var Lars Frederiksen, der var tale om i drabssagen.

Hestemediet Everhorse slog et opslag op på Facebook som dog midlertidigt blev fjernet igen, men alligevel nåede det at strømme ind med kondolancer og anerkendelse af hestehandlerens faglighed og sympatiske væremåde.

En skriver for eksempel:

"Kondolere. Alle mine tanker går først og fremmest til børnene som har mistet deres far, samt familie og venner som har mistet en mand med et stort hjerte. Lars var en hjælpsom og ærlig mand. Hvil i fred Lars."

Og mange andre fortsætter i samme tone:

"Kondolere - et stort og ærligt menneske, som man kunne stole på. Mange tanker til familien"

"Kondolerer! En venlig og ærlig mand. Vil savne at se hans bil køre rundt i landet og huske på den dag han kom med vores pony. Et stort tab - en stor personlighed er gået bort."

 

 

 

 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle