Kendt maskinproducent overtager importen - sælger nu direkte til forhandlere

Ivarssons i Metsjö overtager sin importorganisation i Danmark og begynder salg til egne forhandlere.

Der er nu kortere vej fra Metsjö, den velkendte producent af blandt andet vogne til landbrugsdrift, og ud til kunden.

Ivarssons i Metsjö overtager nemlig sin importorganisation Agriscandi i Danmark og begynder at sælge direkte til sine forhandlere.

Det skriver Metsjö i en meddelelse og nævner, at alle medarbejdere hos Agriscandi overgår til Metsjös organisation i den manøvre.

Det vil ifølge Metsjö gøre det muligt at komme tættere på forhandlerne uden at gå på kompromis med kvalitet, levering og service. Ændringen vil også føre til mere omkostningseffektivitet til gavn for partnere, forhandlere og slutkunder.

"Vi er glade for at få et mere direkte forhold til vores kunder og forhandlere samtidig med at vi ikke slippe af med nogen færdigheder med denne ændring med overtagelsen af Agriscandi's kompetente personale. Vores importør har gjort et godt stykke arbejde, og Danmark er et vigtigt marked for os, denne ændring er det tidspunkt, hvor den teknologiske udvikling har muliggjort en mere direkte forhold til kunder og forhandlere", siger Anders Ivarsson.

"Metsjös konkurrenceevne stiger uden at blive tæmmet med levering og kvalitet, det vil være godt for alle kunder." Siger Henrik Åberg, som bliver salgschef for Metsjös i Danmark.
Han har hos AgriScandi AB  markedsført Metsjös vogne i Danmark siden 1997 gennem danske forhandlere i 20år.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle