Kinas forbrug af mælkeprodukter stiger

EU's smøreksport til Kina er øget 13 procent i de første tre kvartaler i 2017 i forhold til året før.

Af Ole Skovbøll Jensen, agrarøkonom, Agrocura

Kinas stigende middelklasse og højere indkomst præger forbruget af fødevarer i Kina.

Kinas bagerisektor begynder i stigende grad at blande smør i deres produkter, og det øger eksporten af smør til Kina.

EU har i de første tre kvartaler af 2017 øget smøreksporten til Kina med 13 procent i forhold til samme periode i 2016. Den gode eksport af smør til Kina har været en af årsagerne til de højere mælkepriser i 2017....

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.