Kjærgård Landbrugsskole ansætter ny forstander

Lasse Iversen Hansen kommer fra en stilling som direktør for et advokatfirma, men skal nu lede Kjærgård Landbrugsskole.

Der er fundet en ny forstander til Kjærgård Landbrugsskole. 

Det bliver Lasse Iversen Hansen, som 1. august tiltræder som forstander på landbrugsskolen ved Bramming.

Det sker i forbindelse med, at den nuværende forstander, Ove Møller, fratræder efter tre år på posten.

Det skriver Kjærgård Landbrugsskole i en pressemeddelelse.

Lasse Iversen Hansen kommer fra en stilling som administrerende direktør i Penta Advokater.

Tidligere har han været 12 år i Deloitte som Director og Regionsansvarlig.

Det kunne derfor godt ligne noget af et karriereskift, som den nye, forstander har taget. Men 57-årige Lasse Iversen Hansen er uddannet lærer, og har tidligere både haft job som efterskolelærer og siden skoleinspektør og forvaltningschef.

Siden har han blandt andet også gennemført diplomuddannelse i ledelse.

Derfor har han gennem karrieren opbygget både stor ledelseserfaring og en grundig indsigt i og erfaring med undervisningssektoren, lyder det fra bestyrelsesformand Kurt Bjerrum.

- Jeg er meget stolt over at kunne byde Lasse velkommen som forstander på Kjærgård Landbrugsskole, udtaler Kurt Bjerrum og fortsætter:

- Kjærgård Landbrugsskole står et godt sted, skolen har styrket elevtilgang, landbruget viser flotte resultater og rammerne er fantastiske. Bestyrelsen er helt overbeviste om, at Lasse har lysten og viljen, samt de rigtige kvalifikationer og den ledererfaring, der skal til, for at drive skolen videre i den positive retning vi har påbegyndt.

Mentorordninger og mesterlærer

Lasse Iversen Hansen er opvokset på slægtsgården ved Fåborg, og selv i hans virke hos Penta Advokater ha han været meget aktiv omkring opgaverne indenfor landbrugssektoren, lyder det.

Her har han blandt andet haft et tæt samarbejde med flere landboforeninger samt en understøttende rolle for initiativtagerne til etableringen af videnscenteret Future Food Symbo i Skovlund.

- Mentorordning og mesterlære er blandt de bærende principper, hvor jeg via sparring og samtaler hjælper unge mennesker godt videre til næste projekt eller karrieremæssige udfordring, siger Lasse Iversen Hansen i meddelelsen.

Han tilføjer, at han vil bestræbe sig på at gøre uddannelsen endnu mere attraktiv, ved at sætte fokus på den grønne omstilling og landbrugets rolle i den.

Privat er Lasse Iversen Hansen gift med Helle. De har tre voksne børn, og bor i Bramming.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle