Klar til EuroTier: Sådan tager du til Hannover på din computer

1.300 firmaer står klar til at vise produkterne og løsningerne frem, når der bliver sat strøm digitale EuroTier tirsdag morgen

Du slipper for fygesne og køkørsel ind og ud af Hannover. Og du slipper også for de ømme fødder sidst på dagen efter at have travet rundt på det 260.000 kvadratmeter store messeareal hele dagen.

Til gengæld er det også slut med at få alle de nye indtryk og impulser, som turen rundt i messehallerne også giver. Og der er heller ingen samtaler i bilen på vej hjem om dagens mange indtryk.

For EuroTier, der begynder morgen i efter at være blevet udskudt fra efterårt 2020, er en rent digital messe, hvor alle nyheder vises på nettet, ligesom også alle de faglige arrangementer er flyttet over på nettet.

Tjek udstyret

Muligheden for at møde repræsentanter fra de enkelte firmaer og organisationer på EuroTier er dog ikke længere væk end kameraet og mikrofonen på din computer. 

Alt, hvad det kræver at deltage i årets Eurotier, er en billet, som du køber på EuroTiers hjemmeside.

Desuden skal du have en PC eller en bærbar med mikrofon, højtaler eller hovedtelefoner og et kamera. 

EuroTier har lavet både en videoguide på sin hjemmeside til, hvordan du deltager, og tester også dit udstyr, så du ved, om du har forbindelse.

Mange danskere

Med nogle firmaer skal du lave en aftale om at snakke sammen på et bestemt tidspunkt, hos andre kan du bare ’dumpe ind’ hos, da de sidder klar med kamera og mikrofon tirsdag til fredag.

Alt det kan du se i den elektroniske udstillerliste, hvor du også kan se, hvilke sprog de enkelte firmaer foretrækker. 

Det er ofte tysk eller engelsk, men der også en del danske produktspecialister og sælgere koblet op, ikke blot hos de 46 danske udstillere, men også hos en række udenlandske firmaer, der er på det danske marked.

Længe åbent

EuroTier har valgt en digital løsning, der på centrale måder minder om det EuroTier, mange kender fra turen til Hannover, men samtidig også gør det let at gå målrettet efter præcis det, du er interesseret i. 

Derfor har DLG haft fokus på dialog- og kommunikationsværktøjerne i udviklingsarbejdet af den digitale platform. Så selv om messen er digital, er det stadig muligt at nørde faglige detaljer med en produktspecialist, bruge forskellige søgefunktioner til at få det brede overblik og deltage i en række faglige webinarer, hvad enten du foretrækker tysk eller engelsk.

Misser du et møde eller overser en nyhed, så fortvivl ikke. Den digitale EuroTier-platform vil være åben frem til midten af april.
 

Emneord

Eurotier 2021

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle