Kok blev træt af dårligt kød og tog sagen i egen hånd

'Spis min gris’ leverer udskæringer af økologisk dansk okse- og grisekød til engrossalg. En utilfredshed med dansk kødkvalitet gav startskuddet for flere år siden hos kokken Mikkel Hesselager. Siden er flere investorer kommet til, og salget stiger støt.

Dengang kokkeeleven Mikkel Hesselager i 2012 stod bag gryderne på en restaurant i København, undrede han sig over, at det kød, han tilberedte til aftenens gæster, ikke var økologisk.

Han savnede dansk kvalitetskød, hvor man kunne få ens økologiske udskæringer. Men kvaliteten af det økologiske kød var på det tidspunkt ikke høj nok, mente han.

Han er ikke selv fra landet, og kendte derfor ikke meget til dyrs opvækst og forhold ude på bedrifterne, men det satte han sig for at blive...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle