Komiker politianmeldt for dyresex af veganerparti

Komiker Tobias Dybvad er blevet politianmeldt for at have stukket sin arm op i en ko i forbindelse med optagelserne til et tv-program.

Komiker Tobias Dybvad er blevet politianmeldt af Veganerpartiet på grund af indslag produceret til TV2 Zulu-programmet ''Dybvaaaaad!'.

Det skriver TV2.

"Vi har valgt at anmelde Tobias Dybvad for det, vi mener er en overtrædelse af dyreværnslovens paragraf 1 stk. 3A tilskrivning omkring dyresex", siger Tobias Holm, talsmand for Veganerpartiet og manden bag anmeldelsen, til TV2.

I indslaget stikker komikeren sin arm ind i en ko som en parodi på programmet Landmand søger kærlighed, hvor en af deltagerne, der arbejder som inseminør, lader de kvinder, han dater, stikke armen op i en ko.

Dybvads video blev fredag lagt på Facebook med følgende tekst:

"Det vil glæde dig at høre, at vi har lavet en lille bagom optagelse fra dengang, jeg fistede (stak en knytnæve op i rectum på, red.) den fineste lille ko i gågaden".

Bagom-optagelserne viser desuden Tobias Dybad få instruktioner af en landmand.

Claus Didrik Nørgaard, der er producent på programmet og mangeårig vegetar ifølge TV2 siger til tv-stationen:

"Det er ikke, fordi jeg mener, at veganerne ikke har en sag. Jeg mener bare ikke, at det lige er den her sag, hvor en enkelt ko bliver udsat for, hvad millioner af køer dagligt udsættes for, fordi nogle mennesker skal have mælk".

Opdateret kl 12:24: I artiklen stod der, at Dybvad får instruktioner af en medarbejder fra Viking Genetics. Der er tale om en landmand iført tøj med logo fra Viking. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle