Kommunikationsdirektør stopper i Landbrug & Fødevarer

Endnu en direktør stopper hos Landbrug & Fødevarer.

Efter knap halvandet år på posten som kommunikationsdirektør forlader Lasse Bastkjær Jensen nu Landbrug & Fødevarer for et nyt job.

Det skriver han på Linkedin.

Lasse Bastkjær Jensen kom til organisationen i april 2020 fra en stilling som kommunikationschef i DR og det er også DR han skal tilbage til  - denne gang som direktør for strategi og kommunikation.

"På tværs af discipliner og kolleger på Axelborg – og ikke mindst med hjælp fra vores kolleger i foreninger og medlemsvirksomheder – fik vi i fællesskab lavet en virkelig god omdømmeindsats frem mod landbrugsaftalen. Og heldigvis ligger der endnu flere gode ting klar i pipeline: Nytænkning af skoletjenesten, videreudvikling af Åbent Landbrug, et kæmpe spændende naturprojekt sammen med Nordeafonden, et super ambitiøst kommunikationsakademi, åbning af egen restaurant og en stor kampagne, som skal ”skifte gear” og give god energi og fokus på innovation og fremtid", skriver han i sit opslag på Linkedin.

Om timingen i sin opsigelse siger Lasse Bastkjær Jensen til Landbrugsavisen.dk:

"Der var en vældig vældig spændende stilling ude hos DR, hvor ledelsessekretariat og strategi lægges sammen med kommunikationen. Det synes jeg er meget interessant. Og det var nok før end jeg ellers ville have skiftet, men nu var muligheden der.

Jeg har holdt meget af, at være i Landbrug & Fødevarer, men det har også været en tid,  hvor vi har været igennem været en alvorlig proces og det har selvfølgelig haft betydning for alle medarbejdere, men det har ikke haft betydning for min proces og derfor var det også vigtigt for mig at få det meldt ordentligt ud til alle medarbejdere og samarbejdspartnere. Min tid hos L&F har været sindssygt spændende og jeg synes vi har lavet mange fede ting, som jeg er stolt af.

Tre ledige direktørstillinger

Med Lasse Bastkjær Jensens afgang er Landbrug & Fødevarer nu på udkig efter hele tre direktører -  en administrerende direktør, en finansdirektør og en kommunikationsdirektør. Administrerende direktør og finansdirektør er en del af direktionen i Landbrug & Fødevarer. Det er kommunikationsdirektøren ikke.

Obs. artiklen er opdateret kl. 13.21 med kommentar fra Lasse Bastkjær Jensen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle