Krisen kradser: Flere ægproducenter lader deres stalde stå tomme

Det er en underskudsforretning at lave æg lige i øjeblikket, og derfor vælger flere ægproducenter at nedskalere produktionen. Direktør for Dava Foods forklarer, at det er et fåtal af producenterne, der står i så store problemer.

Når René Meyhoff til august sender et af sine tre hønsehold til slagtning, flytter der ikke nye æglæggende beboere ind i stalden. Den kommer i stedet til at stå tom, for det kan ikke betale sig at indsætte nye høner eller lave æg, som priserne er lige nu. - Vi tager penge med på arbejde hver dag lige nu. Vores indtægter kan kun lige dække foderet til vores høner, vacciner og mineraler, men der er ikke penge til overs til hverken strøm eller løn, siger René Meyhoff, der har 33.000...

Få adgang til denne artikel

Prøv LandbrugsAvisen digitalt i 90 dage for kun 89 kr.

Oven i får du:
  • Fuld adgang til Landbrugsavisen.dk
  • E-avis hver fredag kl. 15.30
  • Daglige nyhedspodcast
  • Daglige nyhedsbreve
Download vores app på App Store og Google Play - LandbrugsMedierne
Abonnementet fortsætter til normal pris efter de første 90 dage (159 kr./md.) Ingen binding
Prøv 90 dage nu

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle