Kristian Hundebøll og 250 ansatte er flyttet ind: "Nu står vi her"

Mandag mødte 250 medarbejdere for første gang ind i DLG's helt nye domicil i Fredericia.

Det har været undervejs i tre år. 

I dag tog grovvarekoncernen DLG sit helt nye domicil i Fredericia i brug, og omkring 250 ud af op til 350 medarbejdere stemplede mandag morgen ind på adressen på Ballesvej med udsyn ud over Lillebælt.

Den arkitektoniske og flotte bygning er på 7.500 kvadratmeter og kommer fremover til at huse medarbejdere fra forskellige grene af virksomheden - blandt andet kundecentret, der indtil nu har lagt i Randers. Adressen bliver naturligvis nyt hovedkontor for DLG, og datterselskabet Vilofoss er også flyttet til Fredericia.

"Tiden var kommet til at lægge flere funktioner under samme tag. Vi synes ikke, det gav mening at samle mere i København, men hvis vi skulle starte helt fra bunden, hvor skulle DLG's hovedsæde så ligge? Nålen pegede mere og mere rundt i trekantsområdet, og så fik vi muligheden for at erhverve os dette helt unikke stykke jord, vi står på i dag," fortæller en stolt Kristian Hundebøll, koncernchef, DLG, om det nye domicil.

Han benyttede en stor del af i dag mandag på at hilse på de mange medarbejdere, der havde første arbejdsdag, og også Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard var forbi for at blive vist rundt i bygningen.

"Vi har brugt tre år på projektet, siden vi meldte det ud offentligt for første gang i november 2017. Men det var vigtigt at melde det ud i god tid, så vores medarbejdere kunne få tid til at mærke efter, om de ville flytte med og være en del af projektet i Fredericia eller de ville søge andre muligheder".

"Men det har også været en midlertidig periode, så at sige. Vi har været på vej fra ét til noget andet, så jeg er glad for, at tingene nu er på plads, og vi har et stabiliseret DLG. Der har været et fantatisk drive blandt medarbejderne for at få det hele til at lykkes, og jeg er stolt over, vi kan stå her i dag - det er en stor dag for os alle," fortæller Kristian Hundebøll. 

 

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle