Kubota opgraderer sin største traktor

M7002 byder på flere gear, større totalvægt og en masse små tilpasninger, når den rammer markedet til næste år.

Kubotas første større landbrugstraktor til det europæiske marked blev lanceret i 2014. Nu, tre år senere opgraderer Kubota M7-serien, som fremover vil hedde M7002.

M7 kører videre med sine tre modeller på 130, 150 og 170 heste og henholdsvis CVT- og powershift-transmission. Men M7002 gør brug af en ny seks-trins powershift-udgave fra ZF mod den tidligere med blot fire powershift-gear i hver gruppe. Ligeledes hæver Kubota traktorens tilladte totalvægt fra 10 til 11,5 ton.

Og så må Kubota sande, at den vesteuropæiske komfort-standard er høj. Derfor tilbyder koncernen fremover LED-lys, et bedre sæde og mulighed for bredere dæk på den kommende traktor.

Finish’en i kabinen bliver ifølge Kubota bedre, og små detaljer såsom forautomatikken bliver forbedret, så du kan gemme langt flere sekvenser i terminalen. M7002 får også el-spejle og bliver TIM-kompatibel (Tractor Implement Management). Det betyder kort sagt, at redskabet efter traktoren kan overtage styringen og eksempelvis selv bremse traktoren, når ballekammeret på rundballepresseren er fuldt.

Læs meget mere om nyheder på traktorfronten i LandbrugsAvisens tillæg om traktorer og mejetærskere, som udkommer i dag torsdag 5. oktober.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle