Ældre avlere stopper på stribe: Nu genstarter forening et udvalg for unge

Dansk Limousine Forening sætter gang i ungdomsudvalget.

En gruppe dedikerede, yngre medlemmer af Dansk Limousine Forening har besluttet at tage udfordringen op med, at flere kødkvægsbesætninger afvikles på grund af avlernes alder.

De unge i Dansk Limousine Forening har derfor genstartet foreningens ungdomsudvalg, som ellers har ligget i dvale i flere år. Det genstartede udvalg består af seks personer med 23årige Mathias Nymann Olsen som formand.

Udvalgets mål er at skabe et fagligt og socialt sammenhold for unge mennesker under 30 år med interesse for limousineracen, skriver Dansk Limousine Forening i en pressemeddelelse.

Ungdomsudvalget vil mødes på landets dyrskuer og arrangere besætningsbesøg. Udvalget har også et ønske om at afholde fagluge arrangementer såsom dommer- og kåringskursus.

Dansk Limousine Forening har i år fået ni medlemmer, der er yngre end 30 år, og foreninger oplyser, at man betaler halv pris for kontingentet, hvis man er under 25 år gammel.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.