Økologisk kødleverandør ribbes for udskæringer

Friland er tæt på at melde udsolgt af økologiske udskæringer op til nytårsaften.

I løbet af de seneste to år er salget af udskæringer som mørbrad, entrecote og filet steget med 56 procent, og hos Europas største økologiske kødleverandør Danish Crown Friland, er der ved at være udsolgt frem mod nytårsaften.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

"Vi har haft rigtig travlt med at få slagtet kvæg nok og få kødet solgt til kunderne, men vi må også konstatere, at der stort set er udsolgt af de bedste udskæringer. Det gælder både salget af kød fra frilandskvæg, økologisk kvæg og kalve," siger direktør i Friland, Henrik Biilmann.

Salget understreger en markant trend i Danmark, der viser, at flere og flere forbrugere vægter dyrevelfærd højt, når der skal købes kød til højtiderne.

"Når vi kigger på svinekød, har vi oplevet en markant stigning i salget af økologisk flæskesteg, og det er fuldstændig det samme, der gør sig gældende med salget af økologisk oksekød til nytårsaften. Vi er selvfølgelig meget glade for den øgede efterspørgsel, og derfor arbejder vi også hårdt på at følge med, så hverken vores kunder eller forbrugere oplever, at vi ikke kan levere," siger Henrik Biilmann.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.