15.334 besøgte Landsskuet fredag

Over 30.000 har indtil videre besøgt Landsskuet i Herning.

Besøgstallet på Landsskuepladsen i Herning nåede fredag lige så højt på åbningsdagen i går. 15.334 gæstede Landsskuet 2015, hvor programmet blandt andet bød på Bondedyst, afsendelse af cykelholdet Team Rynkeby Midtvest samt premieren på årets store heste- og dyrskueshow.

I alt 30.553 har foreløbigt besøgt dyrskuet i Herning, som fortsætter lørdag kl. 9-16.30. Her kan publikum blandt andet opleve Sebastian Kleins Safarishow to gange lørdag formiddag, møde tv-kokken Claus Holm i fødevareudstillingen og se en række nye hundeaktiviteter i området Hunde for Alle, som Danmarks civilie Hundeførerforening og Herning Politihundeforening har arrangeret.

Et halvanden times sammendrag af fredagens fire en halv times livestreaming sendes i aften på TV Midtvest Mokka kl. 19.55-21.25 - og kan over hele landet ses på nettet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.