16 limousinebesætninger holder åbent hus
De 16 besætninger holder åbent hus fordelt på to dage, nemlig 26. januar og 2. februar.

Traditionen tro afholder Dansk Limousine Forening åbent hus i en række limousinebesætninger fordelt over hele landet.

I alt 16 besætninger, der varierer i størrelse fra fire til ca. 65 moderdyr, slår denne gang stalddørene op for besøgende, fortæller foreningen i en pressemeddelelse.

Arrangementet er fordelt på to lørdage:

  • I område Midtjylland, på Fyn og på Sjælland:  lørdag den 26. januar 2019 kl. 10-16
  • I område Nordjylland og område Sydjylland:  lørdag den 2. februar 2019 kl. 10-16

Alle interesserede – herunder også forbrugere – er meget velkomne til at besøge besætningerne.

De 16 værter vil med stolthed vil vise rundt og fortælle om deres dagligdag med kødkvæg, og om hvorfor de hver især valgte netop limousineracen, der stammer fra Frankrig og er den mest udbredte kødkvægrace i Danmark.

Ved åbent hus arrangementerne kan landmænd hente inspiration og udveksle erfaringer i stor stil, for ikke to besætninger er ens, og limousinehold kan gribes an på mange måder.

Der er noget at komme efter både for dem, som søger inspiration til arbejdet med dyrene i dagligdagen, for dem som ønsker inspiration til avlsarbejde eller byggeri, og for dem som overvejer at starte op med limousiner helt fra bunden af.

Forbrugerne kan se hvorledes passionerede landmænd passer de limousiner, der i sidste ende giver oksekød i særklasse til kvalitetsbevidste forbrugere.

Navne og adresser på åbent hus-værterne er som vist herunder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.