1.600 britiske Angus-kødproducenter får tilbudt årskontrakter

Detailkæden Tesco satser stort på Aberdeen Angus-kød.

1.600 britiske farmere får nu tilbudt 12 -måneders kontrakter på levering af højkvalitets Aberdeen Angus-kød i form af steaks, hakkekød og rullesteg til Storbritanniens største detailkæde, Tesco. Det skriver netavisen Global Meat News.

Kontrakterne er et led i en millionstor investering fra Tesco med det formål at øge afsætningen af britisk Aberdeen Angus-kød, og samtidig sikre en stabil skare af leverandører.

Kødet skal modne i 28 dage, og bliver solgt som topklasse-kød, og derfor vil også afregningen til farmerne ligge i den gode ende.

Samtidig med lanceringen af Aberdeen Angus vil Tesco genetablere en bæredygtighedsforum for kødkvægproducenter med fokus på produktion, forbrugerønsker og Tescos kvalitetskrav.

Tesco har dog ikke glemt tidens trend. I 400 butikker har kæden nemlig lanceret plantebaserede steaks leveret af det hollandske firma Vivera, og det har angiveligt været en kæmpe succes med stor efterspørgsel. Senere på året lanceres en plantebaseret burger fra firmaet Beyond Meat.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.