170 stk. kødkvæg tilmeldt Agromek

I alt er ni racer repræsenteret.

Mere end 170 dyr er nu tilmeldt Agromeks kødkvægsskue, som afvikles torsdag den 27. og fredag den 28. november. Ikke mindre end 72 udstillere deltager i dette års skue.

I år er der ni racer repræsenteret; Limousine møder med knap 60 dyr, mens Hereford og Simmental hver har 30 dyr i kataloget. Der er tilmeldt 16 dyr fra Angus, mens de sidste dyr er fordelt på Højlandskvæg, Charolais, Blåkvæg, Dexter og Korthorn.

De indledende bedømmelser foregår torsdag den 27. november fra kl. 10.00 – 16.00 i DC Beef Arena midt i Hal Q. Fredag formiddag starter aktiviteterne kl. 10.00 med besætningskonkurrencer, herefter følger interbreed-konkurrencerne. De populære mønstringskonkurrencer starter kl. 13.30.

I lighed med tidligere år har de fleste raceforeninger informationsstande i Hal Q. Her er der mulighed for at få mødt repræsentanter fra sin egen raceforening, eller man kan måske få et godt tilbud på medlemskab.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Emneord kødkvæg

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.