22.000 kr. for dyreste kvie på Limousine-auktion

Der var moderate priser på Dansk Limousine Forenings seneste auktion.

På den seneste avlsdyrsauktion for Dansk Limousine Forenings var der modersate priser. Auktionen foregik i Hal Q på Landsskuet i Herning, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Landskonsulent og sekretær for Dansk Limousine Forening, Jørgen Skov Nielsen, præsenterede løbende auktionsdyrene, mens Jacob Ravn fungerede som auktionarius.

Otte katalognumre med limousinedyr blev præsenteret – dog var kun de syv fysisk til stede. Syv katalognumre blev solgt, idet en af de fremviste kvier ikke opnåede ejerens mindstepris.

Køer med kalve solgt for 30 og 34 tusinde kr.

De fremmødte auktionsgæster bød flittigt. Auktionsdyrene opnåede følgende priser:

-En ung, homozygotisk polled tyr blev solgt for kr. 28.000 kr.
-To køer med kalv ved siden blev solgt for hhv. kr. 30.000 kr. og kr. 34.000 kr.
-Fire kvier blev solgt for mellem kr. 17.000 kr. og kr. 22.000 kr.

Den gennemsnitlige hammerslagspris blev kr. 24.000 kr. I alle kategorier var årets priser under priserne i 2016.
Joker blev auktionens dyreste kvie

Auktionsudvalget forsøgte sig igen i år med først at finde to af auktionsdyrene under selve Landsskuet. Dette var ikke ligetil, for ejerne holder typisk godt fast i de særligt gode dyr.

Men det lykkedes at finde to kvier med rigtig god bedømmelse, hvor også ejerne kunne overtales til at sælge.
Den ene var den 11 måneder gamle kvie Sønderlunds Maggie, som var bedst i sit hold. Maggie blev auktionens dyreste kvie med et hammerslag på kr. 22.000 kr.-

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.