Arla-konkurrenter får grønt lys til fusion fra EU
Tyske DMK og hollandske DOC Kaas har fået grønt lys til fusion.

EU-Kommissionen har uden yderligere krav godkendt fusionen mellem tyske DMK og hollandske DOC Kaas. Det skriver Dairy Industry Newsletter.

Fusionen vil være effektiv fra 1. april, under forudsætning af at begge selskaber har fået papirarbejdet på plads inden da.

DMK’s CEO Dr. Josef Schwaiger udtalte i forbindelse med godkendelsen, at ”fusionen vil forbedre positionen for den europæiske mejeriindustri på verdensmarkedet".

DMK (Deutsches Milchkontor GmbH) er Tysklands største mejeriselskab med en indvejning på 6,8 mia. kg mælk årligt fra 8.900 mælkeproducenter.

DOC Kaas er specialiseret i osteproduktion og har en årlig indvejning på 1 mia. kg mælk produceret af ca. 1.200 mælkeproducenter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.