Arla opruster globalt
Arla gør klar til at afsætte de øgede mængder mælk.

Joint ventures og flere handelskontorer.

Det er i vente for 2015, siger Arlas adm. direktør Peder Tuborg til Finans.dk.

”Vi går maksimalt efter at finde nye markeder til vores produkter. Derfor åbner vi flere nye joint-ventures i løbet af 2015. Vi hverken kan eller vil præcisere det lige nu. Men vi åbner nye kontorer forskellige steder i Asien og vil flytte folk rundt samt ansætte medarbejdere til nye markeder, så vi kan få solgt flere forædlede produkter,” siger Peder Tuborgh mediet.

Mælkekvoterne afskaffes i maj 2015, og dermed ventes den europæiske mælkeproduktion at stige. I forvejen er markedet presset af et højt udbud.

Blandt andet Sydøstasien er i fokus, og i mejerikoncernen har også en strategi for Afrika med joint-ventures inden for pakkerier med mælkepulver.

Peder Tuborgh gentager over for Finans.dk Arlas ambition om fortsat at få et ben ind på det egyptisk marked, selvom Arla droppede sit bud på det egyptiske mejeri Arab Dairy.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.