Arla-rival giver mælkepris markant løft
Friesland Campina hæver den garanterede mælkepris for september måned med to eurocent pr. 100 kilo mælk, svarende til knap 14 øre pr. kilo.

FrieslandCampina hæver deres garanterede mælkepris med to euro pr. 100 kg for september måned.  Omregnet til øre giver det 13, 4 øre pr. kg.

"Den garanterede mælkepris for september indeholder en korrektion op 0,91 euros der kompenserer for at den beregnede mælkepris til referenceselskaber i de seneste måneder. Vi forventer at prisen for de fleste referenceselskaber vil stige let i september", skriver Friesland Campina.

Ligesom i sidste månede vurderer de at priserne på smør og ost vil fortsætte deres opadgående tendens. Det skyldes misforholdet imellem de lave lagerbeholdninger og den stigende efterspørgsel.

FrieslandCampina forventer fremgang: Hæver mælkeprisenKvæg 31. juli · 15:18

Den samlede pris er derved steget fra 38, 5 euros til 40,5 euros pr. 100 kilo.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.