Arla: Vi kan ikke lade som om intet er hændt

Arla anerkender andelshavernes svære situation, hvor mælkepriserne er faldet.

Når Arla reducerer i mejerikoncernens udgifter, så er det både af hensyn til landmandens afregning - men også symbolsk.

Det siger Povl Krogsgaard, viceadm. direktør i Arla Food, til Jyllands-Posten.

"Mælkeafregningen er på kort tid faldet voldsomt, og vi kan ikke bare drive virksomheden videre, som om intet er hændt," siger Povl Krogsgaard, viceadm. direktør i Arla Foods.

"Reduktionen har en reel effekt, men den skal også ses som et udtryk for, at vi respekterer og anerkender, at vores andelshavere er i en meget vanskelig økonomisk situation," siger han.

For en måned siden skrev Landbrugsavisen.dk om Arlas besparelser af hensyn til landmanden. Det er disse besparelser, som Povl Krogsgaard kommenterer.

En kollega, Arlas koncernfinansdirektør Frederik Lotz, sagde dengang, at Arla sparer 700-800 millioner kroner på anlægsinvesteringerne. Samtidig vil de være mere tilbageholdne med opkøb.

 

Emneord mælk, mælkepriser

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.