Arlagården Plus har stabil høj tilslutning
Bred informationskampagne og forlængede frister har givet stabilt høj tilslutning i både første, anden og tredje runde til Arlas kvalitetskoncept, der for en gennemsnitsbesætning har en værdi på 157.000 kroner om året.
Ved den seneste tilmeldingsrunde ansøgte og blev 87 procent af Arlas danske andelshavere berettigede til Arlagården Plus-kvalitetstillægget på en eurocent pr. kg leveret mælk (svarende til ca. 7,5 øre), oplyser Arlas Ejerservice. Dermed fastholder Arlagården Plus sin udbredelse siden første tilmeldingsrunde med 87 procent og 89 procent i anden runde. Disse tal ligger noget over tilmeldingerne i de seks øvrige lande med leverandører. Samlet set for alle syv leverandørlande blev 75 procent...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.