Avlsfirma ansætter ekspert: Kurt holder øje med køernes klove

VikingDanmark har ansat en klovekspert til at hjælpe landmænd med at øge klovsundheden.

46årige Kurt Bach har en mission: Klovsundheden i de danske besætninger skal forbedres.

Missionen får han håndgribeligt adgang til at føre ud i livet, idet VikingDanmark netop har ansat Kurt Bach som ekspert på klovsundhed.

Ifølge Kurt Bach har ni ud af ti halte køer problemer med klovene. Klovene er det største velfærdsproblem i kvægbruget, tilføjer han.

Hos VikingDanmark bliver Kurt Bachs rolle at fungere som facilitator, der styrker samarbejdet mellem de enkelte kvægbrugere, rådgivere, dyrlæger og klovbeskærere.

Kurt Bach er selv uddannet landmand, og har i en længere årrække haft sin daglige gang i en kostald. Han er desuden uddannet dyrlæge, har fem års erfaring fra kvægpraksis og tre års erfaring med undervisning af dyrlægestuderende på Københavns Universitet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.