Billeder: Her er drømmestalden til 560 køer

I mange år drømte Erik Dolby om en ny stald, men banken sagde nej. Nu står den der - et helt nyt produktionsanlæg, hvor alle Eriks tanker gennem årene er ført ud i livet. Blandt andet har han fået en sandvasker. Artiklen er fra arkivet og bragt første gang i april 2016 i magasinet KVÆG Special.

Erik Dolby har haft god tid til at planlægge den stald, som han nu har taget i brug. Eller snarere: Det produktionsanlæg.

Foruden ny kostald til 560 køer er der nemlig indrettet en helt ny malkestald, nye kalvefaciliteter, anlæg til at vaske sandet fra sengebåsene, mælketank og en særlig udleveringsbygning.

Det er omkring 10 år siden, Erik Dolby begyndte at lægge planer, men banken ville ikke være med, så det var først, da han i november 2014 solgte gården til AP Pension, at hans...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.