Californiens mælkeproducenter stemmer ja til føderale priser
Californiske mælkeproducenter tilslutter sig det føderale MMO, Milk Marketing Order.

Det amerikanske landbrugsministerium har ratificeret en afstemning blandt californiske mælkeproducenter, der stemte for at slutte sig til Federal Milk Marketing Order.

Økonomer forventer små forbedringer af afregningsprisen under den nye California FMMO, som vil blive implementeret den 17. oktober.

Det skriver Dairy Industry Newsletter, ifølge Udenlandske Mejerinoter udgivet af L&F.

Californien står for 18 pct. af den amerikanske mælkeproduktion og reguleres for tiden af California Department of Food and Agriculture.

Når den nye FMMO er etableret, vil mere end 80 pct. af den amerikanske mælkeforsyning være føderalt reguleret.

Federal Milk Marketing Order blev etableret i 1930erne og foreskriver, at indkøberne skal betale en fastsat mindstepris for mælken, afhængig af anvendelsen. Der er fire prisklasser, og højeste pris betales for drikkemælk, ifølge Wikipedia.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.