CN Agro viser flytbare hestehuse og kalvehytter

CN Agro kommer på Agromek, hvor de viser både hestehuse, kalvehytter og transportvogne til husdyr frem.

CN Agro A/S, der er blandt landets førende udbydere af udstyr til både kvægbrugere, svineproducenter og hesteholdere, lægger vejen forbi Agromek 2014. Her viser firmaet, der har eksisteret i 25 år, et udsnit af sit produktsoriment.

Dette sortiment rummer blandt andet deres huse og hytter til kalve, der er udviklet i samarbejde med landmænd. Kalvehytterne er flytbare, hvilket gør det nemt og hurtigt at rengøre dem effektivt. Derudover har der i udarbejdelsen været fokus på god luftvirkelulation, så der ikke opstår træk.

CN Agro tilbyder også flytbare hestehuse til at stå på marken. Hestehusene kan indrettes med bokse eller til løsdrift, og er et alternativ til traditionelle hestestalde.

De vil også vise deres transportvogne til henholdsvis kreaturer og grise. Begge typer fås blandt andet med hydraulisk hæve/sænke-funktion og skridsikre gulve med gummibelægning.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

CN Agro har også et so-hotel på programmet, som henvender sig til landmænd med søer på friland. So-hotellet tilbydes blandt andet med frostfrit vandingssystem og udstyr, så det nemt kan flyttes på marken.

CN Agro A/S kommer til at holde til i stand 9010 i hal L under Agromek.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.