Dagbog fra Letland: Vores mål er at nå 11.000 kg EKM pr. ko
Vi har lavet ny femårig strategi for produktionen, og et af målene er at blive blandt de fem bedste procent i Letland, skriver René Nygaard, direktør for mælkebedriften SIA Agro-Dzelzava.
.. Af Rene Nygaard, direktør, SIA Agro-Dzelzava Vi har præciseret strategien for mælkeproduktionen frem til 2022. Det har været nødvendig for at sikre en sikker retning på mælkeproduktionen og udviklingen af kvægbruget, at bestyrelsen og jeg fik en retning på udviklingen med klare mål for, hvilken produktion vi drømmer. Det er jo svært at bedømme en indsats på, hvornår noget er godt nok, og det er vanskeligt at sikre en vedvarende fremgang, når strategien bliver beskrevet med floskler...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.