Dagbog fra Slovakiet: Her er mine fem vigtigste råd til at optimere en mælkeproduktion
Hvad kræver det at have en god mælkeproduktion? Stefan Borchardt, dyrlæge hos FirstFarms i Slovakiet med 2.500 malkekøer, gennemgår de fem vigtigste parametre for den slovakiske bedrift.
.. Af Stefan Borchardt, dyrlæge, FirstFarms For at drive en rentabel mælkeproduktion, kræver det at man behersker kunsten at styre variation og risiko. For at opsummere rækken af dagbøger om FirstFarms vil jeg her fremhæve fem af de nøgleparametre ved besætningsledelse, der har kritisk vigtighed for at opnå høj performance. -------- 1. EN ENGAGERET OG VELORGANISERET BESÆTNINGSLEDER ------------------ Som besætningsleder skal du have fremragende evner for problemløsning og kommunikation...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.