Dagbog fra Slovakiet: Kvierne vokser i snit 808 gram pr. dag i fravænningsperioden
Målet for fravænningsperioden er at fordoble fødselsvægten, altså fx en kalv født på 40 kg bør ved fravænning veje 80 kg, skriver Stefan Borchardt, dyrlæge hos FirstFarms i Slovakiet med 2.500 malkekøer.
.. Af Stefan Borchardt, dyrlæge, FirstFarms, Slovakiet Udskiftning af kvier er ofte blot betragtet som en anden omkostning ved at drive en mælkeproduktion. Mens programmer for udskiftning af kvier normalt betragtes som den næststørste omkostning ved produktion af mælk, som normalt kun efterfølges af foderomkostninger, bør udgifterne forbundet med fodring og opdræt af kvier mere korrekt betragtes som en investering i fremtiden. I lighed med enhver anden investering investeres der penge i...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.