Dagbog fra Zambia: Vi har fået den første kalv - 30 køer kælver i juni

Den 15. maj kælvede ko nr. 15-145. Det er farmens første kalv - en rigtig fin lille kalv. To flere kommer i maj, og i juni kælver hele 30 køer, skriver Peter Bojsen fra Zambia, hvor Kukula Seed er i færd med at opbygge en kvægfarm med 230 malkekøer.
*Af Peter Bojsen, Kukula Seed, Zambia* Vi er nu i maj måned, og regnen er endelig stoppet! Vi er endelig kommet rigtigt i gang med arbejdet, og vi kan for alvor køre med dumperne uden at lave for dybe spor. Det har igen været et unormalt år i Zambia, Normalt plejer regnen at stoppe i april, men i år fortsatte den indtil slut april. Der kom lidt over 100 mm i april, hvor gennemsnittet er 5 mm for hele måneden. Alt i alt er der faldet 1.550 mm regn i denne regnsæson, hvilket er 150 mm...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Kvæg+ for 129 kr/md.

Tilmeld dig Kvæg+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.