Dansk firma gafler kæmpe ordre: Skal holde god hygiejne under 45.000 køer

Dansk firma har landet en stor aftale med en af Vietnams største mælkeproducenter.

Det er en ordre af den helt store slags, som danske Jorenku A/S, der hører hjemme i Tappernøje på Sydsjælland netop har fået i ordrebogen.

I en pressemeddelelse oplyser virksomheden, at den har indgået en etårig kontrakt med en af Vietnams største mælkeproducenter med cirka 45.000 malkekøer. Den vietnamesiske mælkeproducent skal bruge Jorenkus produkt Staldren som desinfektionsprodukt til den store kvægbesætning, som er fordelt på flere lokaliteter.

Administrerende direktør hos Jorenku A/S, Johnni Pedersen, er selvsagt stolt over ordren.

- Det bekræfter vores position som en pålidelig partner inden for hygiejne og desinfektion til landbrugssektoren, udtaler han.

Staldren-produktet produceres på virksomhedens fabrik på Sydsjælland. Staldren kan bruges til både kvæg, grise, fjærkræ, får og heste.

Ifølge Jorenku A/S kan Staldren reducere en bred vifte af patogener herunder bakterier, vira og svampe. Produktet er biologisk nedbrydeligt og ph-neutralt.

Jorenkus produkter forhandles hos en lang række samarbejdspartnere i ind- og udland.

Jorenku har siden begyndelsen i 1991 udviklet produkter inden for hygiejne og desinfektion til husdyr, men er formentlig mest kendt for sit produkt Staldren. Efter Jorenku A/S i 2017 overtog Dan-Liq, produceres også flydende vitaminer og mineraler samt organiske syrer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.