Dansk Kalv vokser videre - nu tæt på fantastisk tal
Dansk Kalv har nu over 92.000 tilmeldte kalve og er rykket et godt skridt videre mod et sekscifret antal. Over 20 andelshavere leverer over 1.000 kalve til Dansk Kalv, mens fem andelshavere leverer over 3.000 stk.

Danish Crown Beefs koncept Dansk Kalv vokser igen i år i antallet af leverede kalve. Det oplyser slagteriselskabet i en pressemeddelelse.

"Et stærkt koncept under udvikling giver flere afsætningsmuligheder," fortæller Finn Klostermann, der er CEO i Danish Crown Beef

Antallet af kalve leveret til Dansk Kalv-konceptet i Danish Crown Beef er igen i år vokset, så der nu er tilmeldt over 92.000 kalve til konceptet. Det er 5.000 mere end sidste år, hvor konceptet også steg, oplyser Danish Crown Beef i pressemeddelelsen. 

Fem producenter leverer over 1.000 kalve

Tallene dækker over en udvikling, hvor producenterne bliver af større skala, og derfor er der nu over 20 andelshavere, der leverer over 1.000 kalve, mens der er fem andelshavere, der leverer over 3.000. Det vidner om et stærkt koncept, mener Finn Klostermann, og fortsætter:  

"Størrelsen på vores andelshavere vidner om, at Dansk Kalv er et koncept, som man kan bygge en stor og sund forretning op om.

Vi har en række tilbud i Danish Crown Beef, hvor vi kan hjælpe andelshavere med at udvide eller modernisere, men det skyldes i høj grad også den fortælling og udvikling, der knytter sig til Dansk Kalv, som gør, at vi kan give en fornuftig notering og dermed holde kalvene i Danmark, så de ikke bliver eksporteret."

Han glæder sig samtidig over, at Dansk Kalv forbliver nærværende og relevant for forbrugerne.

"Vi har haft en forbrugertendens i Danmark, hvor folk har kigget meget efter udsalgsmærker og pris, men det er ved at blive erstattet af et fokus på dyrevelfærd, kvalitet og danskhed.

Det spiller lige ned i Dansk Kalvs oprindelse, og derfor holder Dansk Kalv sig relevant for den danske forbruger."

Dansk Gastro Kalv

Den udvikling, som kendetegner Dansk Kalv, pågår løbende, og det er senest blevet gjort klart med det nye koncept Dansk Gastro Kalv i samarbejde med AB Catering, BC Catering og Inco.

Samarbejdet betyder, at krydsningskalve leveret under Dansk Kalv konceptet nu kommer til at indgå på menuen i kantiner og restauranter landet over.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.