De tager en chance for mejeriet - uden kontrakt

Selvom produktion af græsmælk var et oplagt skridt for Jørgen Sønderby og Torsten Wetche, er konsekvenserne endnu uklare. Men man skal turde tage en faglig udfordring, mener de.

I vil få op til 25 procent mindre mælk i tanken, kalve, der får svært ved at klare sig uden tilskudsfoder, og det vil blive en udfordring at have frisk græs af en god kvalitet til køerne hele sommeren igennem.

Det har ikke skortet på advarsler i forbindelse med omlægningen til produktion af græsmælk, og Jørgen Sønderby og Torsten Wetche er helt på det rene med, at de har påtaget sig en stor faglig udfordring.

Men de gør det gerne. Mest for Thise Mejeri og Coops skyld, men også...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.