Debat på @malkekvæg: 92 måder at flytte en ko

Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Martin Venø Sørensen eftersøger et par staldfiduser fra kolleger til, hvordan man flytter køer, der ikke selv kan gå, fra spalter – han skriver således:

Godaften. Ko flyt fra spalter osv. på grund af mælkefeber eller skader, hvad gør i? Falck? Dyreredning? Seler? Båre? Minilæsser? Er der nogen som har noget ordentligt grej til opgaven???

God aften til jer!

Opslaget har fået 92 kommentarer

Bl.a. fra Denise Makker, som endda har sendt et billede med

Denise Makker skriver: Denne ko er godt nok skredet ud på spalterne, men ko flytningen er vel den samme. Vi bruger en gummi måtte, hvor der er et håndtag for enden, hvor stropper sættes på, og koens grime kan bindes på. Det er meget skånsomt for koen og ergonomisk for os på grund af at vi kun skal vippe hende, og hvis hun lå i sengeboxen trækker vi hende langsomt tilbage på gummimåtten ved hjælp af tykke stropper og staldkatten.

Foto: Denise Makker.

Læs alle kommentarer til opslaget her

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.