Debat på @Malkekvæg: Arbejdsforhold minder om Pelle Erobreren
Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Brugeren Jesper Fremskynd Davidsen skriver med henvisning til artikel fra 3F, læs den her:

"Hvordan synes I, det går for landbrugets image ? Det, der skulle være toppen af poppen, smuldrer vist lidt med den slags kolleger. Så stram dog op - det minder om filmen "Pelle Erobreren."

Opslaget har fået 96 kommentarer, en fra Lars lyder:
"Det ligner altså en "skabelonartikel". Alle elementer er tegnet op som det værst tænkelige, set fra 3F´s side: En grådig arbejdsgiver, en underbetalt ansat, umenneskelige boligforhold, vold, sort arbejde, og et politi, der ikke vil lægge arbejdsgiveren over knæet og lære ham hvordan han skal opføre sig.

Løsninger søges: Der dør for mange køer og kalve i danske staldeKvæg 6. februar · 08:28

Rumæneren har været på tynd is, fordi der ikke var support fra et rekrutteringsbureau. Han er i et land, hvor han ikke kender arbejdsmarkedet, eller myndighederne, skatteforhold, eller noget som helst i øvrigt.

Jeg læser den slags med meget brød til, og nogle gevaldige gran salt, fordi artiklen stinker af ensidighed, men den passer fint ind i min forståelsesramme for 3F, og jeg er ikke spor overrasket, hvis der kan mobiliseres medlemmer til en indsats for at få Hejrskov mælk til at skrive overenskomst, fordi der sikkert er medlemmer nok i 3F, der stoler blindt på fagbladets informationer. Retorikken i artiklen lægger op til faglig kamp."

Faktaboks

Facebook-gruppen @Malkekvæg

  • 9.169 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på ordet malkekvæg på Facebook
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om kvægbrug  

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.