Debat på @malkekvæg: Er der penge i tre gange malkning?
Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Brugeren Rasmus Haltrup skriver:

"Hvad har iI gjort af erfaringer med tre gange malkning. Både med hensyn til øget arbejdsforbrug og ydelsesstigning?

Vores køer giver pt. godt 12 ton EKM non gmo-mælk (altså uden soja) med en leveringsprocent på 96. Det er en krydsningsbesætning sdm/Jersey - de var ved at blive for store i en gammel stald. 

Tror I, at der er penge i tre gange malkning for os?"

Opslaget har fået 55 kommentarer, og en fra Anders lyder:

"Inden du går videre, synes jeg, at du skal inddrage mandskabet og høre deres mening, specielt hvad nye arbejdstider angår. Herefter bør du sætte et mål for, hvad din merindtjening pr. ko som minimum skal være efter alle omkostninger.

Nu skal du regne alle de øgede omkostninger ud, og hvis de matcher dine mål på merindtjening, og mandskabet er med på det, er der ingen grund til ikke at forsøge sig. Så længe du bare forholder dig kritisk til dine beregninger..."

Læs alle kommentarer til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Malkekvæg

  • 9.227 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på ordet malkekvæg på Facebook
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om kvægbrug  

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.