Debat på @malkekvæg: Hvad gør vi ved urimelige rykkere og dårlige leverancer?
Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Kent Davidsen har en udfordring med sine nye siloer:

Kære selvstændige kollegaer,

I foråret købte jeg denne silo til kraftfoder.

En montagefejl gjorde at siloen stod en hel måned uden at komme i drift, for firmaet ville ikke komme og rette fejlen, de havde lavet.

Firmaet, der har solgt siloen, har vist sig at være utroligt uprofessionelt. De tager ikke telefonen, sender renteberegninger istedet for at tage kontakt, og truer med inkasso.

Deres faktura stemmer ikke med ordrebekræftelse osv. osv.

Det er en kedelig situation, for man har lyst til at betale for at komme videre, men samtidig så er det også helt uretfærdigt.

I mellemtiden kommer der selvfølgelig store renter på for hver dag der går.

Jeg lytter mig til, at kollegaer oplever noget tilsvarende, og nogle har endda oplevet problemer med injurier hvis de har ytret sig om problemet.

Hvordan undgår I at handle med de forkerte firmaer, og hvordan kan vi dele den viden vi oplever når ting går galt?

Jeg har den indstilling at 'selvfølgelig' opfører folk sig ordentlig, ellers kan de ikke drive en forretning på den lange bane - jeg er blevet klogere...

Almindelige forbruger bruger f. eks. trustpilot til at give anbefalinger af samarbejdspartnere - men hvad gør vi selvstændige?? 

Opslaget har fået 18 kommentarer, bl.a. disse

Kurt Mikkelsen Lad være med og betale , hvis ik de har leveret det er er i ordrebekræftelsen ja så kan de da rende og hoppe , sagen er en anden hvis den er taget i brug og i orden ,men det er jo ik tilfældet her , læn dig tilbage og se hva der sker , de kan hente skidtet.

Susanne Kristiansen Så længe du har gjort dem opmærksom på at der er mangler som de skal udbedre kan de ikke køre en inkassosag og de har heller ikke “ret” til at tilskrive en masse renter og gebyrer. Hold på din ret - du skal ikke betale før de har leveret det der står på ordrebekræftelsen uden fejl og mangler!


Læs alle kommentarer til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Malkekvæg

  • 9.351 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet
  • Find gruppen ved at søge på ordet malkekvæg på Facebook
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om kvægbrug  

 

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.