Debat på @malkekvæg: Hvor finder jeg de bedste malkeklude?

Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Simon Lykke Christensen er frustreret over holdbarheden på kludene til malkning. Han spørger derfor brugerne af Malkekvæg om:

Til jer med hvide bomulds klude, hvor tit udskifter i dem? Vi skifter hver 2. måned og, det er lige meget om det er Linds eller fra Viking. Vi bruger forskum, men doserer vaskemidlet efter, at maskinen ikke bliver fyldt med skum. Vi har sand i båsene. Kluden på billedet er 35 dage gammel, dvs. vasket 70 gange og er allerede tyndslidt

Opslaget har fået 34 kommentarer, her er et par af dem

Frederik Bt:

Vikings vaffel vævede mircofiber holder rigtig godt. Ca. 1 år. De ruller ikke sammen som nogle almindelige mircofiber klude har tendens til.

Gert Glob Lassen:

Vi bruger microfiber klude fra vestergaard nustrup, holder nemt 12 mdr. Vi har sand og malker 3 gange. De ruller ikke. Vi skifter hver 6 måned for så er der stadigvæk rigtigt gode klude til værkstedet. Bedst af alt er så er de billige.

Læs alle kommentarer til opslaget her

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.