Debat på @malkekvæg: Skal vi have en politik for mobiltelefoner?
Hver uge bringer Kvæg Plus uddrag fra en udvalgt debat i Facebook-gruppen @Malkekvæg.

Marije Jacobsen overvejer, om hun skal opstille regler og skrive i APV, hvornår de ansatte må brugen mobiltelefon. Sådan lyder hendes spørgsmål:

Spørgsmål vedrørende telefon regler. Både til Ejer/drift leder og til medarbejder.

Jeg har aldrig haft de stor problemer med medarbejder der bruger deres telefon for meget i arbejds tiden og hvis de gjorde har vi snakket om det og løst problemet. Men jeg kunne godt tænke mig skrive dem ned så vi har en telefon politik, lige som vi har en ryge politik i vores a.p.v.

Er der nogle som har sådan en? Må jeg se den? Jeg synes nemlig det er okay de hører musik med headset mens de vasker malke stald, men ikke når de malker eller andet. Det er for mig essentiel at de hører hvad der sker omkring dem når man arbejder med dyr.

Kunne man fx. lave en "telefon kasse" til deres telefon mens de er på arbejde så de kan kontakte mig hvis nødvendigt? (Lige som på en del skoler)
Dem der fx har en "0 telefon politik" i arbejdstiden hvordan bliver det taget i mod især fordi man som ejer/drift leder skal have den på sig hele tiden.

Jeg glæder mig til jeres input.

Søger lige lidt input... Når kalve skal af med mælken. Hvad virker best... Hurtig eller Langsom nedtrapning... Eller fra den ene dag til den anden? Her snakker vi selvfølgelig kalve, der er lige omkring de to måneder, og de tager godt fra af andre fodermidler. På forhånd tak for hjælpen til dem der tager sig tid til lige at dele ud af erfaringer.

Opslaget har fået 22 kommentarer, bl.a. dette

Kristine Kjær Vorup: Jeg bruger min tlf. rigtig meget i arbejdstiden. Har mine apps til robotter, min kontakt til chefen og de andre medarbejdere jeg hører også musik med den, når jeg kærer og fodrer og strøer.

Hvis ikke man oplever problemer med tlf. synes jeg det er svært at lave regler. For nogen kan lave alt med musik i ørene, andre kan ikke.

Jeg ville have det bedst med hvis chefen hev fat i os enkeltvis hvis han oplevede problemer med brug af vores tlf.

Læs alle kommentarer til opslaget her

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.